Aukioloajat

Avoinna ark. 10-17, la 10-14, + sop.muk.

Joico Nettisivut

Joico on huippuammattilaisten hiustuotesarja jo yli 65 maassa ympäri maailmaa. Se saa inspiraationsa taiteesta, muodista ja modernista tuotekehittelystä. Joico rikkoo tieteen rajoja luodakseen taidetta terveestä hiuksesta – The Art of Healthy Hair!

Ainutlaatuinen yhdistelmä käänteentekevää teknologiaa, innovatiivista tuotekehittelyä, taiteesta ja muodista haettua inspiraatiota, ammattimaista koulutusta ja sitoutumista, pitävät Joicon tiukasti kampaamotuotteiden etunenässä.

Joicon seitsemän innovatiivistä tuotesarjaa, joissa on yli 50 tuotetta kaikkeen mahdolliseen hiustenhoitoon, jota tarvitset. Shampoiden ja hoitoaineiden lisäksi meiltä löytyy hoitoja, naamioita, silottajia ja JOICO värit ammattikäyttöön.

TURN HEADS. Uskallatko? JOICO Sallii sen sinulle.
Joico-Logo-Tagline-Gold_PNG_HR-2JOICO1

DS Nettisivut

KORKEALUOKKAINEN, KOTIMAINEN, HAJUSTEETON KAMPAAMOTUOTESARJA

Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat tärkeitä haasteita, joiden inspiroimana on kehitetty korkealuokkainen, hajusteeton DS-kampaamotuotesarja ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä. On tärkeää valita raaka-aineet, joilla on selkeä funktio tuotteen toimivuuteen. Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksiasi puhtaasti, mutta tehokkaasti-laadusta tinkimättä. Kun haluat vähentää kemikaalikuormitustasi, vähemmän on enemmän.

Monipuolinen muotoilu- ja viimeistelytuotevalikoima on korkealuokkaisen DS-sarjan ydin, sillä tarvitsitpa sitten mattamaista tekstuuria, rakennetta ja volyymia, lämpösuojaa, kevyttä pitoa kampauksen alle tai pitävää tukea ja viimeistelyä, kaiken löydät DS-sarjasta!

DS-sarjan kaikki hiustenhoito tuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla. Sarja on vegaaninen.

 

DS muotoilutuotteet ilman 100ml

Fudge Nettisivut

Fudge-tuotteita ei ole testattu eläimillä. Fudge on tuoteperhe sinulle, joka haluat rikkoa rajoja ja kokea jotain uutta! Australiasta tiensä aloittanut Fudge on kasvanut vaihtoehtoisesta street-merkistä yhdeksi hiusalan tunnetuimmista brändeistä.

Ennakkoluulottomuus ja rohkeus ovat olleet avainsanoja tuotteiden kehittelyssä. Alati uudistuvat tuotteet ja trendikäs Pavement muotikokoelma pitävät sinut aallon harjalla

Meiltä löydät suosituimmat Fudge viimeistelytuotteet ja Fudge Professional sarjan kestovärit joissa hyödynnetään viimeisintä teknologiaa sekä suositut Paintbox suoravärit. Fudge väreissä on 90 %:sesti orgaaninen perusta. Se on turvallisempi ja ystävällisempi ympäristölle sekä hiukselle.

fff  fudge_styling_group

Balmain Nettisivut

 

Nauti Pariisilaismuodin ylellisyydestä. Muotitalo Balmain Session Stylistit ovat kehittäneet muodin edelläkävijöille oman muotoilutuotesarjan, joka sisältää välttämättömät tuotteet täydelliseen tyyliin, täydelliselle Balmain -naiselle.

Hiustuotesarjasta löytyvät niin ylellisesti vaahtoavat shampoot ja hoitoaineet kuin kampauksen rakentamiseen ja viimeistelyyn tarvittavat tuotteet. Kaikkissa tuotteissa pehmeä ja ylellinen Balmain tuoksu.

 

Moroccanoil Nettisivut

 

Moroccanoil tarjoaa innovatiivisia, helppokäyttöisiä ja tehokkaita tuotteita, jotka auttavat kaikkia hiuslaatuja näyttämään kauniilta, terveiltä ja luonnollisilta. Moroccanoil Treatment on aito ja alkupe­räinen uuden ajan painoton hiusöljy, joka loi alan pioneerina aivan uuden tuokategorian hiusmaailmaan. Se kehittyi nopeasti muoti- ja kauneusmaailman hittituotteeksi ja omaa tänä päivänä uskollisia käyttäjiä niin huippustailistien kuin A-luokan julkisuuden henki­löiden keskuudessa. Korkeasta laadustaan kuuluisa Moroccanoil sisältää laajan valikoiman ylellisiä hiustuotteita, jotka sopivat kaikille hiustyypeille. Tuotteiden alkuperäinen hienoimpien raaka-aineiden yhdistelmä takaa niiden optimaalisen tehokkuuden ja lopputu­loksen.

MOROCCANOIL_logoMOROCCANOIL_group